Nou èxit de convocatòria en la I Calçotada Popular [ecològica i de proximitat] dels Dimonis de l'Avern

28/01/2015

calcotades.jpg

El passat diumenge 1 de Febrer els dimonis de l'Avern tornaven a omplir els carrers d'Alboraia. 160 comensals van acudir a la crida de la primera Calçotada Popular, Ecològica i de Proximitat dels Dimonis de l'Avern.

A les 13H començaven les activitats per a menuts, i grans, a través d'un taller de circ que va omplir de colors i alegria l'Avern i que va correr a càrrec de "A la lluna". 

Mentri mentri, l'equip d'AgriCultura Sana anava cuinant a viva flama el miler de calçots que des de divendres venien collint demostrant una vegada més que l'Horta és treball, l'Horta és sostenible, que l'Horta és futur. Amb les brases resultants encara van tenir temps de fer torrada d'embotit per si algú es va quedar en gana. La picadeta, el pa, l'obligada salsa romescu de qualsevol calçotada que es precie i les postres completaven un dinar al solet de febrer.

Després de dinar, des de les 16 hores, els Jare Jare, grup de mantra rock de la ciutat de València, van amenitzar la digestió i van fer més amable la vesprada.

Els Dimonis de l'Avern valoren molt positivament la resposta de la gent d'Alboraia a la Calçotada i animen a tots a fer l'Horta possible, a consumir proximitat i ecologisme. I a retrobar-se en la propera activitat.

 

Dimonis,

Salut i Foc.

Comentarios

Formulari de contacte

Tots els camps són necessaris

Localització

Vine a conéixer l'Avern en directe

L'Avern

2015 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos