Festa de la Cultura Popular

22/06/2015

DiaCulturaPopular.jpg

 

Aquest divendres 26 de juny es celebra per tota Alboraia la Festa de la Cultura Popular. Els Dimonis de l'Avern en col·laboració amb la Jove Muixeranga de València i el Grup de Danses l'Esvaraeta de Benimaclet volem acostar als alboraiers dues mostres ben característiques de la nostra cultura: els castells humans i les danses populars valencianes.

Les activitats comencen a les 19 hores de la vesprada, quan al Parc de les Vies, en Palmaret la Jove Muixeranga realitzarà un taller de muixerangues al qual no pots faltar, cal la teua ajuda per fer pinya, i qui sap? per enlairar-te per damunt dels caps i tocar el cel amb les mans! Ideal per a grans i menuts, és una mangífica oportunitat per conéixer una tradició ben valenciana que ara, gràcies a les festes d'Algemesí és una miqueta més universal, Patrimoni de la Humanitat.

Per recuperar les forces, a les 21 hores soparem tots plegats, ben agermanats, a l'Avern (recorda, c/ pintor peris aragó, 11). El sopar constarà d'un menú típic dels estius de l'horta: d'entrada esgarraet de pimentó i amandida de tomata, entrepà de "pimentó-tomata i tonyina a la manera de ma iaia" i de postres coca en llanda sucadeta en misteleta de la Terreta! no pots faltar, energia i bonrotllisme extra per només 8€!

En acabar de sopar, començarà el Taller de Danses a càrrec de l'Esvaraeta de Benimaclet qui ens mostrarà unes nocios bàsiques, el que es coneixe com quatre passes, per iniciar-nos en l'apassionant món de la música popular i el ball tradicional i de pas, rebaixar una mica el sopar!

Dóna't pressa i reserva ja la teua cadira al sopar! Pots fer-ho per ací, al nostre facebook o al telèfon que hi ha al cartell via whatsapp si ets una persona tímida!

Comentarios

Formulari de contacte

Tots els camps són necessaris

Localització

Vine a conéixer l'Avern en directe

L'Avern

2015 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos